De inschrijving is gesloten!
We lopen dit jaar met ruim 800 kinderen.  

 

Tijdelijke wegblokkade
LET OP: door tijdelijke werkzaamheden van Stedin, adviseren we je om jouw fietrs niet bij de Universiteit te parkeren. De stoep naar de Bergsingelkerk is namelijk versperd.
 

 

Word Vrijwilliger
Vooral tijdens de avondvierdaagse zijn er veel extra handen nodig. Om bijvoorbeeld het verkeer te regelen, de stoet te begeleiden en vrijwilligers te voorzien van een avondmaal. Maar ook als routekrijter, om appeltjes en bloemen uit te delen.

Wil je meehelpen aan een heerlijk wandelfeestje voor bijna 1.000 kinderen? Geef je beschikbaarheid dan door via de link op deze pagina.


SAVE THE DATE! 

Dit jaar vindt de Noord4Daagse weer plaats van dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 mei 2023. Er zijn weer 3 routes te wandelen; 3 of 5 of 10 km. Per avond verschillen de routes. Zo leer je de buurt ook nog eens goed kennen.

De start tijden zijn:
– 10 km: +/- 18.00 uur

– 5 km:  +/- 18.30 uur 
– 3 km:  +/- 18.45 uur 

Noord4daagse zoekt organisatietalenten!

De voorbereidingen van de leukste avondvierdaagse van Rotterdam is gestart en we hopen dat we er weer een mooi loopfeest van kunnen maken. Voor de organisatie van dit wandelevent zoeken we nog vrijwilligers. Ben je enthousiast om mee te helpen met de organisatie, meld je dan aan via info@noord4daagse.nl.