WORD VRIJWILIGER
De Noord4Daagse is het grootste wandelevenement in Rotterdam Noord voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en vindt dit jaar plaats van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 juni. Met jouw hulp kunnen we er weer een groots wandelfeest van maken. 

Vooral tijdens de avondvierdaagse zijn er veel extra handen nodig. Om bijvoorbeeld het verkeer te regelen, de stoet te begeleiden en vrijwilligers te voorzien van een avondmaal. Maar ook als routekrijter, om appeltjes en bloemen uit te delen.

Per avond moet je denken aan ongeveer:
– 20 tot 25 verkeersregelaars
– 12 routebegeleiders (3 en 5 km route)
– 5 EHBO’ers
– 2 stempelaars (10 km route)
– 1 à 2 routekrijters
– 2 cateringhulpen
– 5-7 medewerkers bij start en finish locatie

Wil je meehelpen aan een heerlijk wandelfeestje voor bijna 1.000 kinderen? Geef je beschikbaarheid dan door in het formulier op deze pagina en Word vrijwilliger.

Wil je eerst wat meer informatie over de VRIJWILLIGERSROLLEN kijk dan deze pagina.


SCHRIJF JE IN EN LOOP MEE! 

Je kunt weer kiezen uit 3 routes; 3 of 5 of 10 km. Iedere avond hebben we andere routes en we hebben er dit jaar ook nieuwe bij. Zo leer je de buurt ook nog eens goed kennen. Kijk voor de link naar het inschrijfformulier en voor extra informatie op de pagina Inschrijving.

De starttijden zijn:
– 10 km: +/- 18.00 uur

– 5 km:  +/- 18.30 uur 
– 3 km:  +/- 18.45 uur 

ORGANISATIETALENT GEZOCHT!

De voorbereidingen van de leukste avondvierdaagse van Rotterdam zijn gestart en we hopen dat we er weer een mooi loopfeest van kunnen maken. Voor de organisatie van dit wandelfeest zoeken we nog vrijwilligers. Ben je enthousiast om mee te helpen met de organisatie, meld je dan aan via info@noord4daagse.nl.