De Avond4daagse 2023 is van dinsdag 23 mei tot en met vrijdag 26 mei!

Let op: Het evenement is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, met voldoende begeleiding van volwassenen. Kinderen lopen dus nooit zelfstandig deze vierdaagse!

De online inschrijving is gesloten
–  

Starttijden:
– 10 km: +/- 18.00 uur
– 5 km:  +/- 18.30 uur (verzamelen 18.15 uur)
– 3 km:  +/- 18.45 uur (verzamelen 18.30 uur)

De route zal in groepsverband starten, zorg dat je er op tijd bent!

Verzamelplaats:
Bergsingelkerk
Bergsingel 150

Spelregels:
Met zo veel mensen wandelen kan niet zonder een aantal duidelijke afspraken. Alleen zo kan het een gezellig evenement voor iedereen in de wijk blijven. Lees de regels en afspraken daarom op deze pagina goed door. 

Veelgestelde vragen:

INSCHRIJVING
– Voor welke afstand schrijf ik mijn kind in?
Je kunt zelf bepalen voor welke afstand je je kind(eren) inschrijft. Voor de groepen 1 tot en met 3/4 adviseren we de 3 km. Voor de groepen 5, 6 en 7 adviseren we de 5 km en pas vanaf groep 8 adviseren we de 10 km.

– Wat vul ik in bij: “loopt mee voor medaillenummer”?
Hier vul je in voor de hoeveelste keer je kind(eren) meedoet. Dus als je 3 hebt hebt gelopen, vul je 3+1 = 4. Je ontvangt dan op vrijdag medaillenummer 4.

– Kan ik mijn kind ook nog op eerste loopdag te weten dinsdag 23 mei inschrijven?
Ja, maar er is een beperkt aantal dat die avond nog ingeschreven kan worden.


DE WANDELAVONDEN

– Loop je elke dag dezelfde afstand?
Ja, je schrijft je in voor één afstand en loopt elke dag dezelfde afstand. Er zijn wel 4 verschillende routes. Zo leer je Rotterdam Noord op een leuke manier kennen.

– De 10 km afstand? Hoe werkt dat precies?
Als je de 10 km loopt, loop je samen met vriendjes/vriendinnetjes – onder begeleiding van een volwassene – een eigen leuke route. Halverwege de route vind je de stempelpost. Daar kun je je boekje laten stempelen. De start van de 10 km is om 18.00 uur bij de Bergsingelkerk. Hier ontvang je de route van die dag. 

– Kan ik ook gewoon een dag meelopen, zonder inschrijving? 
Ja, dat kan. We lopen de routes in groepsverband. Dus zorg wel dat je op tijd bent voor de start!

– Mag ik op een eigen starttijd beginnen?
Nee, we lopen in groepsverband en het is dus noodzakelijk om met deze groep mee te lopen. We lopen in 2 groepen; de 3 en 5 kilometer groep. Het startsein van beide routes zal door de organisatie gegegeven worden.

– Mag mijn broertje of zusje ook meelopen?
Ja dat mag, maar kinderen < 3 jaar raden we het af, omdat ook de 3 km nog best inspannend is!

– Kan ik een kinderwagen of buggy meenemen tijdens de noord4daagse?
Nee, dat is niet de bedoeling. Dit in verband met een grote groep lopers en op sommige routes lopen we in smalle straten.

– Hoe ontvang ik het Noord4daagse wandelboekje en de befaamde stickers?
Tijdens de eerste avond ontvang je van de Noord4daagse organisatie het wandelboekje met de routes en de befaamde stickers. Ze zullen voorafgaand aan de start uitgedeeld worden.

– Wanneer ontvang ik mijn medaille?
Je ontvangt je medaille op de laatste loopdag = vrijdag 26 mei via een aangewezen contactpersoon van jouw school. Wie dat precies is, zal je nog horen.

SLECHT WEER
 – Gaat de Noord4daagse ook bij slecht weer door?
Ja, de Noord4daagse gaat ook bij slecht weer, zoals regen gewoon door. Alleen bij noodweer of naderend onweer kan er besloten worden om niet verder te lopen of te starten. De organisatie zal dat via facebook en de Noord4daagse website communiceren.