N4daagselogo

De Noord4Daagse organiseren we niet alleen!

Zonder de inzet van alle vrijwilligers, en de bijdrage van winkels, bedrijven, sponsoren en fondsen is het onmogelijk om de Noord4Daagse te organiseren. We zijn erg blij dat ook in 2017 verschillende winkeliers en fondsen ons steunen.

Juist in een tijd dat er op cultuur en welzijn bezuinigd wordt, willen wij ons blijven inzetten voor het behoud van een waardevol evenement voor kinderen, zodat de Noord4daagse niet uit het straatbeeld verdwijnt.

Wordt vrijwilliger!

Wat niet veel mensen weten is dat de Noord4Daagse een vrijwilligersorganisatie is. Er is een groot aantal vrijwilligers actief om de Noord4Daagse te organiseren, maar ook tijdens de avondvierdaagse zelf zijn er veel extra handen nodig: om het verkeer te regelen, om de kinderen te begeleiden, om de vrijwilligers te voorzien van een avondmaal, om bloemen uit te delen, of om pleisters te plakken. Er is genoeg te doen!

Ook interesse om als vrijwilliger mee te werken?

Geef u dan op als vrijwilliger, of loop mee als begeleider. Één avond of alle vier.

Al wandelend zult u ontdekken dat vier dagen wandelen nog een hele uitdaging kan zijn! Uiteraard kunt u ook nog op andere manieren bijdragen aan het succes van de Noord4daagse. Meer weten? Mail dan naar vrijwilligers@noord4daagse.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search