De Noord4daagse organiseren we niet alleen!

Zonder de inzet van alle vrijwilligers, en de bijdrage van winkels, bedrijven, sponsoren en fondsen is het onmogelijk om de Noord4Daagse te organiseren. We zijn erg blij dat voor 2017 verschillende winkeliers en fondsen ons steunen.

Juist in een tijd dat er op cultuur en welzijn bezuinigd wordt, willen wij ons blijven inzetten voor het behoud van een waardevol evenement voor kinderen, zodat de Noord4daagse niet uit het straatbeeld verdwijnt.

N4daagselogo

Sponsor worden?

De Noord4Daagse is een bijzonder evenement. Niet alleen omdat het met 1.700 wandelaars (1.000 kinderen en 700 begeleiders) een van de grootste sportieve evenementen van Rotterdam is, maar ook omdat de organisatie geheel wordt gerund door vrijwilligers.

De Noord4Daagse heeft geen enkel winstoogmerk en wordt volledig gefinancierd door sponsoren, fondsen en donateurs. Zonder die steun heeft de Noord4Daagse geen bestaansrecht.

Draagt u de Noord4Daagse als winkelier of bedrijf de Noord4Daagse een warm hart toe, steun ons dan als sponsor. U kunt ons financieel ondersteunen, maar natuurlijk ook door middel van goederen.

Wij bieden u daarvoor, als tegenprestatie, een podium en niet alleen bij de 1700 wandelaars. Deze lopen namelijk door heel Rotterdam Noord, van het Vroesenpark tot aan de Rotte. En ze krijgen allemaal een boekje voor onderweg waarin we uw bedrijfsnaam op kunnen nemen met een logo. Vanzelfsprekend krijgt u ook een plekje in de eregalerij op onze website.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, kunt u contact opnemen met Raymond van den Broek via info@noord4daagse.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search